Ukens bekreftelser

⇒ Sjokk-rosa sminke er fortsatt like ukult nå som den gangen på ungdomsskolen da jeg prøvde rosa øyenskygge og gymlæreren min lurte på om jeg hadde slått meg i timen. Kanskje har jeg sett for mye på Kim Kardashian og nude looks på youtube - kanskje har jeg oppdaget dagslys.

⇒ Sola kommer bare frem på dager hvor du har tatt på ullundertøy under mørke skinnyjeans og er dømt til å jobbe ute. 

⇒ To-dagers er like gøy russetiden 2017 som den var i 2011. Jeg hadde russelua på og inviterte jentene på spontanvors klokka 22 natt til mandag. Heia impulsiviteten! (Og heia hoardinglivet som gjør at jeg fortsatt har sånne skatter gjemt bakerst i skapet)

⇒ Boksis fylt med farlige E-stoffer fra Joker er mye bedre enn kuleis av 'ekte' vanilje til 55 kr kula på Vulkan. 
 

Processed with VSCO with x1 preset⇒ Selv de bruneste beste pubene i Oslo har blitt omgjort til creepsville hvor det må være en eller annen challenge på å grafse flest mulig jenter i ræva. Jeg mener, venninna mi ble fysisk holdt fast av en fyr, noen tok hånda OPPI baklomma mi og ikke én eneste av oss turte å gå på toalettet alene i frykt for å bli trakkasert og tafsa på. Nevnte jeg at dette var innenfor en radius av femten minutter? Jeg mener, virkelig? Det er sjeldent jeg savner Grøfta men iblant savner man nesten å sitte på en sofa og jatte med en eller annen bitch som overså deg fullstendig på ungdomsskolen som nå prøver å være ett bedre menneske men egentlig ikke klarer det. Skjerpings gutter! 

⇒ Verden ér på størrelse med ett nåløye. Og timing's a bitch. Jeg var jo ikke akkurat edru denne helga, og forsåvidt ikke forrige helg heller - men fytti rakkern så mange gamle kjenninger man møter på når man drar ut i Oslo en lørdags kveld. Typ folk man hadde glemt eksisterte som plutselig står der og sier navnet ditt, og så står du der med knallrosa øyenskygge og falske øyenvipper på halv åtte og prøver å late som om du er ett bedre menneske, men definitivt ikke klarer det etter en flaske vin og noe som påståelig skal ha vært Bourbon. 


Until next time, A.

Én kommentar

Nnenna

02.05.2017 kl.21:50

Skikkelig morsomt og ærlig innlegg :)

Skriv en ny kommentar

hits