Panic, pills and photographsTo whiskey's, tre beroligende, to panikkanfall og trettiseks timer senere. Det er hva det kostet å komme seg helskinnet fra Australia til Oslo, og jeg føler fortsatt at jeg sitter midt oppi hele greia og ikke klarer å rive meg helt løs. Jeg sitter inne med så mange nye historier, opplevelser og fotografi - men jeg klarer ikke å fokusere på alt det gode. Akkurat nå, og sikkert for de neste dagene, har jeg ikke mulighet til å tenke på noe annet enn å komme litt over hele flyreisen. Det er så utrolig kjedelig at noe så 'lite' skal klare å ødelegge for noe så stort som det å få oppleve Australia. Akkurat nå klarer jeg ikke å si at det var verdt det, selv om jeg med tiden nok vil innse at dét var det. Heldigvis er vi mennesker bygd for å huske gode opplevelser over vonde, og nettopp det må jeg bare klamre meg litt fast i for øyeblikket. Da jeg kom hjem sov jeg i over tolv timer, jeg var seriøst så utslitt at jeg fortsatt ikke helt finner balansen. Det med svimlinga har nok litt å gjøre med at jeg (langbeint og ikke passende for flystørrelse) har vært klemt mellom seter 40 000 ft oppi lufta litt for mange timer de siste to ukene.

Historiene dukker nok opp etterhvert, og jeg gleder meg til å finne skrivegleden igjen. Her er i det minste ett par skudd fra da vi var på Bondi Beach ♥
Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8445058548

Én kommentar

Ida

07.04.2017 kl.04:51

Huff, det må være slitsomt å ha det slik :( Du får sjå på alle fine bildene du har tatt, så komme nok dei gode minnene til å viska vekk dei dårlige :)

Ser i alle fall ut som dåke har hatt ein fin tur! :D

Skriv en ny kommentar

hits