Bondi Beach


Da var vi her! Internett har vært ett lite mareritt, men ikke i forhold til den to-og-tjue turbulente flyturen hit. Den historien skal jeg heller spare. Men nå er jeg faktisk i Australia, så til alle dere som trodde jeg kom til å feige ut pga flyskrekk (megselv included); fuck deg.

 


Jeg var smart nok til å ikke drasse med mac eller kameralader, så jakten på sistnevnte starter i morgen. I mellomtiden får det bare funke å skrive fra telefonen. Jeg oppdaterer hyppig på instagram, så følg meg gjerne der på @nettothoughts 🌎🐳🌴✈
 


Dagene har gått fort, og været har vært ganske norsk, men det er uansett ganske digg å være i ett nytt land og utforske nye steder. - Sa hun og tvingte familien inn på Hard Rock Café. Marianne og jeg fikk streng beskjed av servitøren at det var plenty om vi tok en nachos på deling. Tre sekunder etter at vi fikk den servert bestilte Marianne porsjon nummer to.. jeg fullførte ikke. I stedet tok jeg en runde rundt i lokalet og fant intet annet enn outfiten til Taylor Swift fra 2010! #fangirl #swiftie #ohlorde
 


Glemte helt å høre med de i shoppen om den kunne kjøpes som suvenir.. skal tross alt på operaen i morgen.
 


Dette fikk jeg egentlig ikke lov å legge ut av mamma, så om dere vil kan dere plassere hånden over henne sånn at hun hater meg litt mindre. Familietur krever familiebilder, det er bare sånn det er. Så her har du oss + fire skåler guacc. Servitøren fikk nok en sjans til å himle med øya, heldigrisen.
 


Og det var det, for nå! Klokken nærmer seg midnatt her nede, så vi skal egentlig bare chille på rommet til vi faller i koma. Farlig å jinkse det, men tror jeg har vært heldig med jetleggen, fikk sovet fra første natta av. Krysser fingrene for å være like heldig idag.

Hilsner fra Aussie! 🌎🌴💃

 

 

3 kommentarer

ingagilberg.blogg.no

23.03.2017 kl.13:33

Haha, så morsomt innlegg :-) Må være kjempemoro å være på ferie i Australia. Kos deg masse :-)

Victoria Larsen

23.03.2017 kl.13:45

Så fantastisk!!

ida

23.03.2017 kl.17:22

Så gøy! Kos deg masse i Australia :) Har så lyst på ein tur! Legg gjerne ut tips :D Og ps: Koselig med familiebilde! :)

Skriv en ny kommentar

hits