The new IT-place

Processed with VSCO with c1 preset

Herregud. Jeg vet det ikke er lett å tro at de stolene du ser på bildet er behagelige, men jammen ble jeg overrasket! Jeg har tittet inn vinduene på Sofies Hage hver eneste gang bussen bremser forbi i rundkjøringen, og det alltid har sittet plett med folk i hver eneste stol og sofa. Det må jo være ett godt tegn? I dag tok vi hvertfall sjansen, og gikk hit for en sen frokost. Etter ett kjapt besøk innom facebook-sidene deres fant vi nemlig ut at de hadde veganske retter på menyen!? Da er det liksom ikke lenger noe alternativ, det måtte sjekkes ut. 

Processed with VSCO with g3 preset

Vi gikk begge for burgeren, jeg med regular fries, og han med fries laget av aubergine - som kanskje var enda bedre - og jeg liker ikke aubergine engang!

Nei, Sofies Hage anbefales på det varmeste, koseligere sted er det lenge siden jeg har vært på. Det å gå ut og prøve nye steder er kanskje noe av det jeg savner mest med Oslo, spesielt når det treffer så bra som i dag. Vi skal definitivt tilbake, og neste gang må vi kanskje prøve Wrappen? AH, jeg gleder meg ♥

 

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

15.12.2016 kl.22:59

Så flott!

nettothoughts

16.12.2016 kl.23:59

Victoria Larsen: Ja det var så fint!

Skriv en ny kommentar

hits