OutsideEr det en ting som er sikkert, så er det at jeg skal skaffe meg ørevarmere first thing tomorrow. 

Typen mener at det ikke er så pent, og jeg kan til tider være enig - men 90talls barnet i meg tar meg i å gang på gang tenke at det må være det kuleste i verden. Dessuten har jeg sett folk på gata med ørevarmere to dager på rad nå, så jeg er tydeligvis ikke helt ute å kjører. 

Det er bare en sånn greie at jeg er en skikkelig frostpinne blitt. Det er helt latterlig, for da jeg bodde i Elverum og tretti minus løp jeg mellom byggene på skolen i singlet (jeg har hatt bedre idéer), mens nå klarer jeg nesten ikke å lufte soverommet i fare for å få lungebetennelse. Er det en aldersgreie? 

Kvelden skal gå til nok en dusj som krever det meste av varmtvannstanken til boligkomplekset. Har funnet ut at det eneste som til en viss grad fungerer mot disse nakkemusklene mine er å drepe dem med varme og harde slag (også kalt massasje). Håper ikke strømregningen triples, men jeg har en følelse av at det kan skje. Da er det jo ekstra morsomt at jeg stikker på fredag og etterlater den til de som egentlig bor her. 

Viszlát 

2 kommentarer

Victoria Larsen

14.12.2016 kl.21:06

Håper du får en fin Onsdagskveld :-)

nettothoughts

14.12.2016 kl.21:51

Victoria Larsen: tusen takk og samme til deg Victoria :-)

Skriv en ny kommentar

hits