Innflytta

Når naboen begynner å hilse i trappa, alt i kofferten er strødd rundt i leiligheten, og samtlige av butikkarbeiderne på hjørnet kjenner meg på fornavn - da er det litt som om jeg har flytta inn. Den ekte versjonen av historien er nok dessverre litt mindre hyggelig. Men! Jeg har uansett hatt det utrolig fint i Oslo frem til nå, sett bort ifra at jeg har fått kink i nakken, men det er vel bare å regne med når man er halvveis til 48. Hele helgen forsvant i bursdagsfeiring og utflyttingsfest, og jeg føler jeg har vært med folk der alderen gikk fra 19 til 31. Det er sikkert god terapi for meg som får fnatt av folk som ikke er 92-ere. 

Idag våkna jeg opp til noe som med litt godvilje kan være snø. Det ene førte liksom til det andre og nå sitter jeg her med en hel boks julekjeks og skraper opp julekalenderen. Så langt har jeg vunnet den nette sum av 150kr, men jeg har trua. . 
 
Uansett, jeg ville bare stikke innom og skrive litt fra meg. Det ble plutselig en veldig lang pause midt i min gode nystart. Resten av dagen kommer nok til å gå i julegavetenking, og når lønna slår inn i morgen tidlig kan jeg heller løpe ut og angripe butikkene. God nesten jul ♥

Én kommentar

Victoria Larsen

14.12.2016 kl.13:55

Flott bilde! Håper du får en fin Onsdag :-)

Skriv en ny kommentar

hits