Julebordet, og ting som først må gjøres
Jeg har, i løpet av mine 24 år på denne planeten, faktisk aldri vært på noe julebord. Altså vi har da samlet flokken både én, to og fire ganger for å poppe champis - men det har ikke være ett ordentlig julebord-julebord, der man setter seg ned og har ett seriøst måltid sammen. Gjerne etterfulgt av veldig dårlig country-pop som får oss bygdefolk til å svinge på rockefoten. Jeg planlegger høye hæler, med veldig lave boots som sikkerhet i veska. #Girlproblems

Lynet slår ned på fredag, og jeg er selvsagt alt for sent ute med kjolevalg. Gjenbruk er kanskje det værste jeg vet når det kommer til nettopp det. Som er dritteit, I know. Jeg er liksom hun med bedhead og Hard Rock Tee som lever i samme par sorte bukser til de literally har blitt lysegrå, men skal det være glam, så skal det være glam. Og det vil med andre ord si nytt. Siden jeg ikke har rukket å shoppe noe som helst får vi bare håpe på at kreativiteten slår inn før jeg ender opp i "gud forby" samme julekjole som i fjor. 

Jeg har laget en liten sånn huskeliste, da, for ting som må gjøres før rakettene kan fyres av: 

 
1: Lat som du har vært i syden. 

Det vil si; KJØR PÅ MED ALT DU HAR AV SELVBRUNING. DE GJENNOMSIKTIGE LEGGENE DER TRENGER MINST FIRE OMGANGER. 

2: Du rekker ikke polet på fredag. 

- Så gå i dag. Så fort som mulig, egentlig. Før du bestemmer deg for at "vin er jo ett fint alternativ til rom", for det er det nemlig ikke, og både du, jeg og drita-Anette er alle egentlig veldig enige om det. Slutt å tull. 

3: Gå på jobb. 

Midt oppi det hele har jeg selvsagt greid å plassere meg selv på en nattvakt kvelden før kvelden.. Hehe. Jeg er kjempeglad i nattvakter, men jeg krysser jo fingrene for at denne skal bli hakket roligere enn normalen. Blir spennende å se om jeg klarer å sove noe mellom klokka 7 AM og 7 PM på fredag. Søvnløshet pluss alkohol er jo alltid en spennende kombinasjon.. 

4: Dusj, bad, sminke, hår, ÆH, HAR FORTSATT IKKE FUNNET KJOLE


.. Eller sko. Nå er det ingen tid igjen til panikk, så det er bare å poppe vinflaska som du bestemte deg for at var den økonomiske løsningen i kveld. Helvette heller Anette. Ta deg sammen. 
5: Du er sen til vors. 

Ikke bare aner jeg ikke hvor jeg skal hen, men jeg kan jo heller ikke kjøre dit, og i min kommune går det ca en halv buss i døgnet - og det er på lørdager. Mer vin, meer vin.. WOPS, SCHNUBLA. Hvorfor tok jeg på heels nå igjen?


6: De har glemt å lage mat til deg. 

Karma for å prøve å gjøre verden til ett bedre sted med å være drittsekk-vegetarianer. "Åja så du spiser ikke fisk? Fisk er jo vegetar!" Da blir det vin til middag da, tenker jeg. 


7: Know when to stop.

Dette begynner å ligne skremmende på ett Bridget Jones scenario, så jeg bare slutter her jeg. Takk for tiden! 

Og happy julebord til alle som skal! 

 

4 kommentarer

ingagilberg.blogg.no

24.11.2016 kl.13:44

Haha, så morsomt innlegg. Lo godt nå! Kjenner igjen det med vegetarmaten huff haha :-)

nettothoughts

24.11.2016 kl.13:51

ingagilberg.blogg.no: Ja kan tenke meg at den er en gjenganger! Haha :-D

Victoria Larsen

24.11.2016 kl.15:43

Så fint innlegg! Jeg har den midterste kjolen i sort, som jeg skal bruke i år. Den er bare helt fantastisk på og anbefales på det aller sterkeste :-)

nettothoughts

24.11.2016 kl.16:09

Victoria Larsen: Å heldige du! Den ser så fin ut, og jeg husker jeg var så glad i fløyel da jeg var yngre. Absolutt noe jeg vurderer igjen .. :-)

Skriv en ny kommentar

hits