En naken dame i stua

Idag våknet jeg opp alt for sent, til en migrene av en annen verden. Det er på sånne dager man angrer seg bittert for at man ikke bare kan overkomme telefonskrekken og bestille legetime, for å faktisk få medisin mot slikt på resept. Og jeg har vel hatt migrene i ... 4 år? Haha, patetisk. 

Med andre ord har ikke dagen gått til stort mer enn søvn, ibux, og det som var igjen av sesong 2 av The Carrie Diaries. Som jeg nå er ferdig med! Skal jeg ligge her med hodepine stort lenger trenger jeg jo nytt materiale å bli obsessed med, så skrik gjerne ut om det er noe jeg MÅ se. Om formen kommer seg til i morgen skal jeg og littlesiss heldigvis bruke dagen på noe litt mer produktivt - jeg gleder meg! Om det blir bra skal jeg selvsagt dele på bloggen :-) 

Nå skal jeg få i meg dagens andre måltid (veldig kjedelig å lage mat med hodepine), spagetti står på menyen ♥Vi har en naken dame i stua, ja. Usikker på om jeg syns det er classy eller trashy eller noen av delene. 

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

22.11.2016 kl.22:41

Åh, det er helt forferdelig å ha migrene! Skal love deg at det finnes medisiner som minsker smertene :-)

nettothoughts

23.11.2016 kl.01:11

Victoria Larsen: Ja, heldigvis! Må bare sparke meg selv bak og få tak i noe som funker :-)

ingagilberg.blogg.no

23.11.2016 kl.10:49

Huff, migrene er forferdelig.. Jeg slet masse med det, men fikk dratt meg til legen og skaffet meg betablokkere for å forebygge og anfallsmedisiner. Mye bedre nå! Ha en fin dag, og god bedring :-)

nettothoughts

23.11.2016 kl.11:45

ingagilberg.blogg.no: Å, takk for tips! Jeg er så usikker på hva jeg skal spørre etter - men de har vel peiling der :-) Takk og det samme til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits