Striping av extensions?

Går det egentlig ann? Jeg har kjøpt mitt på SalongXtend i fargen Mørk Sjokolade. Nå har jeg planer om å stripe håret mitt lyst, og da må jeg jo nesten gjøre det samme med extensionet for at det skal se ekte ut :) Men funker det? Tror jeg har lest en eller annen plass at det går ann å farge det mørkere med en minicolor elns, men bleiking var utelukket.. Så, går lyse striper for det samme som bleiking, eller?

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - jeg vil ha tilbake håret mitt. Det ekte blonde håret som fantes før det farget brunt, svart, bleika til tusen, farget brunt igjen og klipt halveis av. Det håret.


Skal vi see.. tre år siden? Ja, 2007. Stæmmor!Jeg var forresten helt sikker på at det var søndag ista. Helga var over og jeg jobba som en gal, mens tankene på hva som ville skje om jeg ikke ble ferdig med analysen og arrangeringsoppgaven. Så kom jeg på at det var lørdag, ikveld er det bursdagsfest med masse kjekke folk, jeg kan sove leenge imorgen, óg gjøre leksene i morgen og delvis på mandagsmorgenen. Vi tar å gir det en LOL bare for å være litt fjortis.

Hva skal man egentlig gå kledd i på fest?

Anette

2 kommentarer

adina

30.01.2010 kl.17:23

takk for det og ilike måte om du også skal ut :-)

adina

30.01.2010 kl.17:26

og må bare si at ikke farg ex dine. heller kjøp nye..

har opplevd mange tilfeller der ex blir superslitte og langt ifra den fargen di vil ha ved å lysne dem.

hadde vært lettere om d dreide seg om mørke striper.

snakker av erfaring..

lite tips..

rapunzelofsweden er en billig nettside

og nille selger til og me ex til 40 kr... ;)

varer i maks to uker om du bruker dem hver dag, jeg kjøper nytt hver helg til fest :P hihi

cubus også..

Skriv en ny kommentar

hits