Jenta som elsket Mannen som elsket Yngve

Hellåw. Nå har jeg nett sett på The Hills, The City og litt av hvert på MTV, om det er noe bra? Det kan diskuteres, men visst faen er det underholdning på en sløv dag :) I tillegg så har jeg rusa meg på vepsabol-snop, så nå skulle man trodd at jeg hadde mer enn nok overskudd til å gjøre ferdig Spansk-leksen. Som jeg selvfølgelig har begynnt på....

Nok om deet, planen var å fortelle hva jeg brukte kvelden igår på! Alle har vell sett den amazinge filmen Mannen som elsket Yngve - right? Jeg er vertfall fan. STOR fan. Ikke nok med at jeg elsker dialekta, men det er så evig gode skuespillere med de evigste replikkene og kommentarene ever - og jeg er helt forelska i sangen som Jarle skriver Fortapt. Elsker den, helt seriøst. Så, kvelden min ble som så; Jeg la meg til rette på sofaen oppe på rommet, med dyne, pute, teppe og det hele, satte på filmen, og prøvde å holde øynene åpne.. Noe som faktisk gikk unødvendig bra - Jeg skulle jo liksom sovne mens filmen gikk da, men det går jo ikke ann å sovne når filmen er så bra.. så klokka ble mer en midnatt før jeg til slutt slokna på sofaen.

Da alarmen ringte kvart på seks, la jeg meg liksågodt bort i senga og sov 10 små minutter der også. I løve my bed ♥.. Men tror faen meg jeg elsker denne gjengen mer!

Anette

4 kommentarer

Heléna Koppang Henriksen

25.01.2010 kl.19:03

Du er syyyyk :P

Ingvild Eriksen

25.01.2010 kl.19:27

SV; Ja, det er jo selvfølgelig arti med enj smiley i ny og ne - eller et hjerte elns, men for annenhver setning? Det blir litt sånn "liten-tolvåring-som-skal-prøve-å-være-kul-blogging" ... if you sea? ^^ :-D Ha en fin kveld videre!

Silje Marie

25.01.2010 kl.20:00

årgh, eg elske den filmen !! :D blir aldri lei an, å sangane kan eg jo utenat : p
sv; Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits